Digitalisaatio tulee, onko yrityksesi valmis?

Digitalisaatio vie yritystoiminnan ja kaupankäynnin verkkoon. Palveluidemme avulla käynnistät yrityksesi verkkoliiketoiminnan tehokkaasti.

Palvelumme auttavat sinua viemään liiketoimintasi verkkoon

Kotisivut yritykselle

Toteutamme yrityksellesi näyttävät ja responsiiviset kotisivut. Nykyaikaiset verkkosivut ovat yrityksen käyntikortti verkossa. Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi WordPress-kotisivut avaimet käteen -periaattella.

Verkkokauppa

Lisää myyntiä aloittamalla kaupankäynti verkossa. Verkkokaupan avulla tavoitat uusia asiakkaita ja kasvatat yrityksesi myyntiä. Autamme sinut alkuun verkkokauppiaana ja rakennamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan verkkokaupan.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi eli SEO tuo lisää orgaanista eli ilmaista liikennettä kotisivuillesi. Hakukoneoptimoinnilla parannetaan yrityksesi verkkosivujen hakukonenäkyvyyttä. Yritys ei hyödy hyvistä verkkosivuista jos niitä ei löydä kukaan.

Facebook-mainonta

Facebook-markkinnointi hakee vertaistaan tehokkuudessa. Facebook-kampanjoiden avulla voit kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa erittäin kustannustehokkaalla tavalla. Toteutamme toimivat ja tavoitteisiisi sopivat Facebook-markkinointi kampanjat yli 10 vuoden kokemuksella.

Google AdWords-mainonta

Google Adwords-mainonta on läpinäkyvää ja helposti mitattavaa markkinointia, jossa maksat vain saavutetuista ja mitattavista tuloksista. Hakusanamainonnan avulla ohjaat sivustollesi ne ihmiset, jotka etsivät tarjoamiasi palveluita tai myymiäsi tuotteita, mutta eivät vielä tunne yritystäsi.

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on todistetusti kustannustehokkain tapa kasvattaa myyntiä. Sähköpostimarkkinoinnin avulla muutat lukijat ostaviksi asiakkaiksi. Sähköpostimarkkinointi onkin yksi digitaalisen markkinoinnin kulmakivistä, joka kannattaa ottaa käyttöön.

Haluaisitko lisätietoja palveluistamme? Ota yhteyttä!